Cliftons

Location

Square Meters

Cliftons

BCG engaged Mammoth to BCG engaged Mammoth Projects to undertake the internal office fitout for Cliftons. The project consisted of a new commercial kitchen, various meeting rooms, a dining/break room, and staff lunch prep areas with exposed ceilings throughout the office.

Mammoth incorporated cool-toned tiles and concrete flooring throughout the staff lunch area, along with light coloured joinery to bring light into the space. The warm-toned lighting in the break room creates an inviting environment and creates a space for relaxation in the break room.

Large windows and the exposed ceilings surround the open-plan office; this creates a sense of a larger, more open room with natural light streaming through the windows. The bright LED’s above the desks and dark carpet inside the office space create a separation from the break room.

Construction took place while the building was still occupied. Mammoth took the initiative to coordinate after-hour deliveries and reschedule noisy works to keep disruption among the tenants to a minimum.